Uvjeti kupnje

 

Općenito

Tvrtka Španja oprema d.o.o. je vlasnik stranice i web shopa,opći uvjeti poslovanja vrijede za sve registrirane korisnike. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje svojom registaracijom čime postaje registrirani korisnik. Korisnik je dužan brinuti se o sigurnosti svoje lozinke i povremeno je mijenjati. Stranice web shopa možete koristiti isključivo za pretraživanje naše on line baze podataka, informiranje o proizvodima i poduzeću i kupovinu ponuđenih artikala. Upotreba stranica za druge svrhe bez pisanog odobrenja vlasnika je kažnjiva i podliježe zakonu o zaštiti autorskih prava Republike Hrvatske.

Cijene

Sve cijene na stranicama web shopa izražene su u HRK, i sadrže obračunatu zakonsku stopu PDV od 25%. Španja oprema d.o.o. zadržava pravo promjene cijena, a promjene vrijede od njihove objave na stranicama web shopa. Cijene na web shopu su namijenjene isključivo krajnjem kupcu. dakle nisu za veleprodju..

Veleprodaja

Cijene iz cjenika su isključivo vezane za minimalnu količinsku narudžbu. Za narudžbe većih kolićina važe komercijalni uvjeti po rabatnoj skali. 

Naručena roba

Nakon primitka Vaših podataka i Vaše narudžbe telefonom ćemo provjeriti točnost narudžbe. Ukoliko utvrdimo točnost narudžbe proslijedit ćemo je u odjel za slanje i pakiranje pošiljaka. Ukoliko je naručena roba dostupna na našem skladištu biti će isporučena u roku 12 sati za područje Šibenske županije, a u roku 48 sati za područje RH sa poštivanjem rada poštanskih ureda u Vašem mjestu. Naručenu robu koju nemamo na skladištu potrebno je čekati nekoliko dana. Narudžbe se primaju svakim danom od 0-24 sata, a obrađuju radnim danom pon-pet 08-17.

Plačanje

 Po obavljenoj narudžbi šalje se predračun i nakon što je predračun plačen, slijedi isporuka robe. Virmanom ili E- bankarstvom. Karticama putem Ouroboros sustava naplate. Pouzećem, prilikom preuzimanja pošiljke iznos računa plačate djelatniku Hrvatske pošte, u gotovini

   

Dostava

Za kategoriju proizvoda Oprema zaštite na radu putem kurirske službe.(za kartićno plaćanje ili e- bank.)

Za iznos narudžbe 300,00 - 500,00kn  kupac sam plaća

Za iznos narudžbe 501.00 - 1000,00kn = 20,00kn

Za iznos narudžbe iznad 1001,00kn  gratis

Za ostale kategorije proizvoda te naćine plačanja, po dogovoru. 

Reklamacije i garancije

Reklamacije i žalbe za pogrešno naručenu robu ne uvažavamo. Reklamacije na kvalitetu ili kvantitetu robe uvažavamo u roku 8 dana od primitka robe. Molimo vas da u slučaju zamjene, robu vratite u originalnom pakiranju sa pratećom dokumentacijom i originalnim računom. Svi proizvodi ponuđeni na stranicama web shopa pokriveni su jamstvom proizvođača, jamstvene uvjete na proizvodima odredio je proizvođač i kao takve Španja oprema d.o.o. ih prenosi korisnicima. Svi proizvodi prije dostave su pregledani i isporučeni u ispravnom stanju. Ukoliko prilikom preuzimanja korisnik primjeti bilo kakva oštećenja duzan je odmah kontaktirati Španja oprema d.o.o. i prijaviti oštećenje telefonom ili e-mailom


Zaštita privatnosti

Tvrtka Španja oprema  se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; tvrtka Španja informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Španja oprema i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Sigurnost kupnje

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno! Koristimo Ouroboros Payment Gateway servis za Internet naplatu (http://www.ouroboros.hr), koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao sto je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) s najmanje 128 bitnom enkripcijom podataka, te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem virtualne privatne mreže (VPN) koja je potpuno zaštićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci o vašoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru.

Da je sigurna komunikacija između vašeg računala i poslužitelja uspostavljena možete znati po tome što će se u dnu vašeg Internet preglednika pojaviti mala ikona u obliku lokota. Ako strelicu miša dovedete iznad lokota, pojavit će se natpis "SSL Secured", te razina enkripcije koja se koristi (128-bitna).